Frederikssund Svømmeklub
 
Banner

Nyheder

Kalender

Om OS

Kontakt: info@frederikssundswim.dk


Vedtægter 
Frederikssund Svømmeklub blev dannet ved en stiftende generalforsamling den 30. januar 1979 på Restaurant Kalvøen.
Vi har omkring 800 medlemmer, hvoraf de 40 svømmer i vores Konkurrenceafdeling. I svømmeskolen undervises der fra Baby til Voksne motion samt Lær at crawle.

Frederiksund Svømmeklub tilbyder svømning på konkurrence- og undervisnings niveau, for børn, unge og voksne. Vi giver de enkelte medlemmer mulighed for at forbedre egne færdigheder. Derfor kan vi også tilbyde en velorganiseret holdopdeling, der gør det nemt at finde netop det hold, der passer til dig.

Svømmeskolen

I svømmeskolen arbejder vi ud fra et narrativt, heliotropisk  perspektiv.
Med det mener vi "Den positive fortælling" . Vi ønsker ikke blot at undervise i traditionel banesvømning, men giver masser af plads til leg og læring. I "Den positive fortælling" er jeres børn i hovedrollen og vores trænerer vil sørge for trygge spændende rammer til den bedst mulige udvikling.
 
Svømmeskolen er et tilbud til alle børn, vores mål være at hvert individ får de bedste rammer at udvikle sig i. Det er ingen spøg når vi siger at vi vil skabe den bedste svømmeskole i Nordsjælland.

Konkurrence afdelingen

I Frederikssund Svømmeklub har vi et mål om at udvikle talenter inden for årgangs- og junior niveau. Vi har et mål om at præge dansk svømning med talenter, der kan konkurrere på et højt nationalt niveau. Vi har et mål om, at vi skal være repræsenteret med årgangs- og juniorsvømmere på højt niveau.
Alle hold har en tilknyttet et træner-team. De udvælger, hvilke svømmere der skal svømme på de enkelte hold.
I klubben har vi følgende konkurrence hold:
Talent
FS4
FS3
FS2
FS1

Konkurrence afdelingen er bygget op både efter svømme niveau og alder. Som ny-oprykket svømmer til konkurrence afdelingen starter man oftest på klubbens Talenthold.
Det er er især konkurrence holdene, der er klubbens ansigt udadtil, når vi deltager ved mange forskellige stævner.