Frederikssund Svømmeklub
 
Banner

Nyheder

Kalender

Sommer svømme skolen tilbyder

Tilmelding til sommer svømmeskolen 2018 åbner marts 2018

Hold nr. 1+6: (undervisning i det lille bassin)

Er for børn i alderen 4 – 6 år, der igennem leg vil blive fortrolige med vandet. Vi skal lege, dykke og så småt starte med svømmeøvelser.

Alder 4 – 6 år.

Hold nr. 2.L: (undervisning i det store bassin)

Dette hold sigter mod børn, der ikke før har stiftet bekendtskab med det våde element, som bruger bælte og vinger, og som gerne vil blive fortrolig med vandet og lære at svømme.

Svømningen vil foregå primært i den lave ende.

Alder 6 – 8 år.

Hold nr. 2.D: (undervisning i det store bassin)

Dette hold er for de børn, der allerede har stiftet bekendtskab med det våde element, som gerne bruger bælte og vinger, men som også har lyst til at blive mere fortrolig i vandet og blive bedre til at svømme.

Svømningen vil foregå primært i den dybe ende.

Alder 6 – 8 år.

Hold nr. 3: (undervisning i det store bassin)

Er for alle vandhundene, der i løbet af sommer-svømmeskolen vil arbejde med det tekniske. Som på alle andre hold vil der selvfølgelig være masser af tid til leg i vandet.

Dette hold er for dem, der kan svømme 25m uden bælte og vinger.

Alder 8 – 10 år.

Hold nr. 4: (undervisning i det store bassin)

Er for alle vandhundene, der i løbet af sommer-svømmeskolen vil lære at svømme, og for dem der allerede kan, vil der blive arbejdet med det tekniske i svømning. Dette hold er både for begyndere og øvede.

Alder 10 – 15 år

Hold nr. 5: (undervisning i det store bassin)

Dette hold sigter mod børn, der både er nybegyndere og let øvede i det store bassin, som gerne bruger bælte og vinger, og som gerne vil blive fortrolig med vandet og lære at svømme.

Alder 6 – 8 år.

Hold nr. 7: (undervisning i det lille bassin)

Er for børn i alderen 3 – 5 år, der igennem leg vil blive fortrolige med vandet. Vi skal lege, dykke og så småt starte med svømmeøvelser.

Alder 3 – 5 år.