Nyheder
Events

Armbånd

For at få adgang til bassinerne i Frederikssund ny svømmehal skal du bruge et armbånd. Armbåndene kan også bruges til skabene i omklædningen.

Hvis du ikke har et armbånd, kan du ikke komme ind til omklædning og bassinerne, og vil ikke kunne deltage i træning og undervisning. Hvis du mister dit armbånd, skal du købe et nyt (se nedenfor).

Armbåndene er strengt personlige og skal kun benyttes til svømmeskole/konkurrenceholdene.

Hvis du ønsker at benytte svømmehallen som almindelig badegæst i den offentlige åbningstid, skal du købe en almindelig billet (eller almindeligt armbånd).

For at hallens personale kan se hvilke brugere, der er fra Frederikssund Svømmeklub og hvilke der er almindelige badegæster, kommer armbåndene i forskellige farver. Frederikssund Svømmeklub benytter:

Svømmeskolen: Sorte armbånd

Konkurrence: Gule armbånd

Ledsager

Armbåndene giver mulighed for at en ledsager kan hjælpe med omklædning. Efter svømmerens omklædning bedes ledsageren opholde sig i svømmehallens lobby (øverste etage), mens der trænes/undervises. Ved undervisning for de allermindste børn, hvor en ledsager skal med i vandet, er det kun nødvendigt at have ét armbånd.

Udlevering

Mere info følger.

Returnering

Armbåndene nulstilles, når sæsonen er slut, og kan derfor ikke genbruges uden at blive kodet om.

Husk at aflevere dit armbånd, når sæsonen er slut. Klubben skal erstatte de armbånd, der ikke afleveres, og det kan blive en stor udgift for klubben.

Ny i klubben eller har du mistet dit armbånd

Du skal købe et armbånd i hallen (se nedenfor).

Køb af armbånd

Betal for et armbånd i automaten i hallen (eller online på Frederikssund Kommunes hjemmeside (under Årskort/klippekort)). Gem din kvittering på at du har købt et armbånd. Henvend dig derefter til hallens personale (tryk på tilkaldeknappen). Personalet vil udlevere et armbånd til dig. Du skal samtidig vise en kvittering (mail eller lign.) fra Frederikssund Svømmeklub, der viser, at du er tilmeldt træning/undervisning i klubben.