Nyheder
Events

Er du ny i klubben! 

Tilmelding til hold

Når du skal tilmelde dig eller dit barn til svømning, skal du gå ind og oprette en profil på den der skal svømme. Hvis du har flere børn der skal svømme, så skal du huske at logge af, og derefter gå ind og oprette endnu en profil. Det er vigtigt at du ikke retter i den første profil, til den næste der skal svømme, da det så vil se ud som om det er den sidste der skal svømme på flere hold.

Når du har oprettet en profil og har valgt hvilket hold der skal tilmeldes til, vil du blive sendt videre til betaling. Her vil du kunne vælge Dankort/kreditkort eller Netbank betaling. Efter at du har foretaget betaling er du sikret pladsen.

Tilmelding til stævne

Tilmelding til stævne, sker via Menuen: Tilmelding -> Arrangement (Link

Kommunikation til hjemmet og svømmerne

Alt kommunikation vil typisk ske via mail og klubben vil så vidt muligt også skrive det på hjemmesiden og på Facebook. Derfor er det vigtigt at medlemmets profil er opdateret med den rigtige e-mail adresser - hver profil kan have op til tre forskellige. 
 
Specielt til konkurrencesvømmerne vil der løbende komme information ang. kommende stævner og såkaldte "køreseddel" - hvor der planlægges samkørselsordning. 
 
 
Med venlig hilsen
FREDERIKSSUND SVØMMEKLUB 
Bestyrelsen