Nyheder
Events

Tilmelding til sommersvømmeskolen 2022 

Hold nr. 1+4 (undervisning i det store bassin)

Dette hold sigter mod børn, der ikke før har stiftet bekendtskab med det våde element, som bruger bælte og vinger, og som gerne vil blive fortrolig med vandet og lære at svømme.

Alder 6 – 8 år.


Hold nr. 2+5: (undervisning i det store bassin)

Dette hold er for de børn, der allerede har stiftet bekendtskab med det våde element, som gerne bruger bælte og vinger, men som også har lyst til at blive mere fortrolig i vandet og blive bedre til at svømme.

Alder 8 – 10 år.


Hold nr. 7: (undervisning i det store bassin) 

Er for alle vandhundene, der i løbet af sommer-svømmeskolen vil arbejde med det tekniske. Som på alle andre hold vil der selvfølgelig være masser af tid til leg i vandet.

Dette hold er for dem, der kan svømme 25m uden bælte og vinger.

Alder 10-15 år.


Hold nr. 3 (undervisning i det lille bassin)

Er for børn i alderen 2 – 4 år, der igennem leg vil blive fortrolige med vandet. Vi skal lege, dykke og så småt starte med svømmeøvelser.

Alder 2 – 4 år.


Hold nr. 6: (undervisning i det lille bassin)

Er for børn i alderen 4 – 6 år, der igennem leg vil blive fortrolige med vandet. Vi skal lege, dykke og så småt starte med svømmeøvelser.

Alder 4 – 6 år.


LAC begynder sommer 

På dette hold arbejdes der med svømmedisciplinen crawl. Vi sætter i høj grad fokus på tekniske øvelser, der ikke kun vil forbedre din crawl, men også dine grundlæggende færdigheder i vand.


LAC øvede sommer 

På dette hold arbejdes der arbejdes der med svømmedisciplinen crawl det er et forsætter hold til hvis du har gået på LAC begynder. Vi sætter i høj grad fokus på tekniske øvelser, der ikke kun vil forbedre din crawl, men også dine grundlæggende færdigheder i vand. 


Børn forsigtig sommer

Reagerer dit barn voldsomt på vand? Bare rolig det er helt naturligt at blive at bange. Aquafobi er ikke kun noget der rammer voksne. Børn kan have en naturlig frygt for vand. Der kan være mange årsager og det kan være svært for en familie som gerne vil at deres børn kan færdes på samme vilkår som andre ved vandet.

På holdet sætter vi tempoet helt ned og arbejder mere det det psykiske end det fysiske. Vi ville brug tiden på at lege og få børnene til at føle sig tryg i vandet før vi begynder at arbejde med selve svømningen.

Alder 5-12 år


Aqua fobi sommer

På dette hold arbejder vi på at få dig tilvænnet det våde element. Vi arbejder mod din angst i dit tempo.

Vi arbejder i det lille bassin med en dejlig behagelig temperatur. Kom og vær med og oplev at du kan overvinde din angst! Du er den der styre! Ikke din angst, ikke dine tanker. Du er i fokus og du vil få hjælp.

Alder 12-99 år


Muslinger sommer 2-6 måneder 

Er for de yngste svømmere. Her er barnet i vandet med én forælder. Vi lærer overordnet forskellige greb i vandet, at dykke, plaske og hvordan barnet bliver trygt i vandet. Herudover handler det om samvær med sit barn i vandet.


Ællinger sommer 6-12 måneder 

Er for forsættelsen på muslinger, men nye er mere end velkommen. Vi ville forsætte med at lærer greb i vandet, at dykke, plaske og hvordan barnet bliver trygt i vandetSæler sommer 12-24 måneder 

Er for forsættelsen på Ællinger, men nye er mere end velkommen. Vi ville begynde at udfordre børnenes nysgerrighed, motorik og deres selvstændighed. Vi vil lærer at dykke, plaske og hvordan barnet bliver trygt i vand. Herudover handler det om samvær med sit barn i vandet.


Autisme og psykiske sårbar sommer

Vi tilbyder i år hold for psykiske sårbar og autister, hvor der vil være 2 træner til max 4 svømmer, og selvfølgelig med mulighed for selv at tage en hjælper med. 

 

 Tilmelding her: https://frederikssundswim.dk/cms/TeamEnrollmentalt.aspx?TeamNameID=244