Nyheder
Events

Klubtøj i Frederikssund swim.

Frederikssund svømmeklub, tilbyder en bred vifte af klubtøj til fornuftige priser. Tøjet i klubben bliver leveret af myswimbag, og vi anvender kun tøj fra Arena.

Arena tøj, er lig kvalitet, derfor koster det også lidt mere, men til gengæld har svømmerne glæde af det i lang tid. Tøjet er en kollektion som er sammensat til Frederikssund Swim af Arena's designere i Italien, sammensætningen består af sorte shorts/bukser, hvid T-shirt/sorte jakker og hættetrøjer kombineret med enten en stort eller sølv farvet badehætte. Der er ligeledes en gennemgående sølv logo stribe ned gennem alt tøjet.

I kan se hele vores tøj kollektion på følgende link http://frederikssundsvoemmeklub.myswimbag.org/shop/# Når i handler klubtøj er prisen den der er på hjemmesiden.

Men går i webshoppen for alle andre vare kan i anvende rabatkoden FRSK20, hvorved i får 20% på alt andet svømmetøj og udstyr som myswimbag udbyder.
 
Vil i undervejs blive spurgt om en adgangskode på myswimbags hjemmeside er den FRSK.
 
Alle er velkommen til at købe klubtøj om du er i svømmeskolen eller er konkurrencesvømmer, det glæder bare os, der er i udvalget at se i har det og bruger det.
 
Badehætter med logo og E.on sponsor logo kan købes ved at skrive til os og kan også snart bestilles i vores egen nye shop efter den 1 marts 2019, eller måske før.
 
Har i spørgsmål så kontakt os, vi svare altid med et smil :-)  
 
Dejlige svømme hilsner
 
Jesper Grøndal
 
Eller
 
Katrine  Fehrend