Nyheder
Events


Klubmodul henter siden
Børn - Forsigtig
1930
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Børn forsigtigt:

Reagerer dit barn voldsomt på vand? Bare rolig det er helt naturligt at blive at bange. Aquafobi er ikke kun noget der rammer voksne. Børn kan have en naturlig frygt for vand. Der kan være mange årsager og det kan være svært for en familie som gerne vil at deres børn kan færdes på samme vilkår som andre ved vandet.

 

På holdet sætter vi tempoet helt ned og arbejder mere det det psykiske end det fysiske. Vi ville kommer til at brug tiden på at lege og få børnene til at føle sig tryg i vandet før vi begynder at arbejde med selve svømningen.  

 

Mor og far må desværre ikke følge med uden anvisning fra trænerne, da vi skal have fuldstændig ro og vinde barnets tillid. 

 

Alderen på holdet er fra 5 - 12 år. 

Holdet: uden forældre

 

Vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få tilmeldinger. 

Du er ved at tilmelde
Tid/Sted
Mandag: 18:30-19:00
Startdato
29.08.2022
Plads på venteliste
Du bliver nummer 2 af 5 pladser
Pris
25,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 25,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 5 på venteliste til HOLD Børn - Forsigtig ( 1930 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 24 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 120 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 3 gange.

Pengene refunderes ikke.