Nyheder
Events


Klubmodul henter siden
Master
Master | 2021
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

-          Master

Er til full body excorsice eller vil du tage svømning til et nyt niveau, så er dette hold lige noget for dig. Masters er holdet hvor man kan dyrke konkurrence svømmning. Programmerne er specifikt lavet så du kommer hele vejen rundt i alle stilarter. Vi vil bruge de grundprincipper der skal til for at blive en god konkurrence svømmer, men tilpasser niveauet individuelt ti hver svømmer, så man kan få trænet, og samtidig også have det sjovt.

    

Vi arbejder blandt andet med: 

 

1.      De 4 stilarter

2.      IM

3.      Temposkift

4.      Teknik øvelser

5.      Vendinger og startspring

 

Læs mere

Master

Er du gamle konkurrence svømmer og savner det en smule, så er dette hold lige nået for dig. Master er holdet hvor man kan svømmer ligesom en gamle konkurrence svømmer. Programmerne er specifikt lavet så du kommer hele vejen rundt i alle stilarter. Vi vil bruge de grundprincipper der skal til for at blive en god konkurrence svømmer, men sætter presset lidt ned, så man kan få trænet, men samtidig også have det sjovt. 

 

Vi vil arbejde med blandt andet: 

1. De 4 stilarter

2. IM 

3. Temposkift 

4. Teknik øvelser

5. Vending og startspring


Vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få tilmeldinger. 

Startdato
04.09.2023
Slutdato
24.04.2024
Tid/Sted
Mandag 19:00-19:45 Frederikssund ny svømmehal (25 meter bassin), Frederikssund ny svømmehal Onsdag 19:00-19:45 Frederikssund ny svømmehal (25 meter bassin), Frederikssund ny svømmehal
Pris
1995,00 kr.